maanantai 15. tammikuuta 2018

Fantastic Ferret 2018 goes Jungle


Viikonloppu vierähtikin Tuusulassa Fantastic Ferret Goes Jungle frettinäyttelyn parissa, jota olin itsekkin järjestämässä. Päivä meni todella hienosti, ja oli kiva viettää kokonainen viikonloppu ihanien ihmisten kanssa. Vaikkakin väsymys meinasi alkaa toden totta painamaan lauantai iltana, kun olin torstaina ollut iltavuorossa 22 saakka ja perjantai aamuna hypännyt puoli viideltä ylös jotta kerkesin kuudeksi töihin ja ihmistenaikoihin näyttely paikalle.
Tuomareiksi meille saapui Heleri Haiba Virosta, sekä Karen Pedro Hollannista. Tälläkään kertaa en odottanut, että frettini tulisivat sijoittumaan jotenkin, mutta toivoin että saisin edes yhden Unan tekemän palkinnon. Mielestäni väripatsaat, sekä ruusukkeet olivat onnistuneet enemmän kun täydellisesti, ja no onhan se kiva saada hienoja palkintoja koristamaan näätä-huoneen seiniä.

Yllätykseksi kuitenkin Ramonen ja Aava olivat luokkiensa ensimmäisiä, Jax tuomarin Karen Pedro suosikki ja Aava paras pastelli.
Kaiken kukkuraksi sain vielä loppupuolella vierittää onnenkyyneliä, kun kuulin Ramonen saanneen suomen veteraani valio arvon. Ramonen sai mahdollisuuden valioitua vuosi sitten, ja tottakai toivoin että papparainen sen vielä saisi, mutta olin jo kerinnyt ajattelemaan ettei sitä ehkä tulisi enkä sen kummemmin ole edes koko asiaa ajatellut. Vaikka sijoituksilla ei olekkaan niin suurta väliä, on se joka kerta yhtä hieno tunne, kun oma fretti sijoittuu ja tämän valion arvon saaminen tuntui todella hienolta. Vieläkin on hieman vaikea käsittää, että pappa oikeasti sai sen.
Ramonen on ollut ja on edelleen minulle se the eläin, jonka kanssa olen kulkenut myös ne vaikeimmat ajat, mutta myös ne kaikki hienoimmat ja tuosta eläimestä on tullut todella tärkeä ja rakas perheenjäsen ja eläinystävä.

Palkintoja en itse ollut valitsemassa, ja oli todella kiva availla kotona pussukoita. Mielestäni parhaita palkintoja ovat käytännölliset tuotteet ja tavarat, sekä kestävät lelut. Nyt Nitron tulon jälkeen, kaikki heiveröisimmät lelut ovat päätyneet roskakoriin. 
Saimme mm. pari riippukeinua, vauhti-raksun lahjakortteja, kunnollisia leluja, erillaisia simple solution pesuaineita (nämä on ihan parhaita), vesiautomaatin, sekä todella paljon erillaisia nameja.

Muistutan vielä tässä lopussa, että meitä voit seurata instagrammissä nimimerkillä @naataklaani. Ottaisin myös mielelläni kirjoitus ehdotuksia vastaan, haluaisitko tietää ehkä jotain meidän porukasta, tiloista tai tavaroista. Mielipiteitä tai kokemus kirjoituksia? Jätä kommenttia, ja katsotaan mitä saan raapustettua. 

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon hyvästä menestyksestä! Minä luen kaiken mitä tänne blogiin sitten tupsahtaakaan, mutta näätälauman, tilojen tai tavaroiden esittely voisi olla todella mielenkiintoista lukea :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,
      Kiitos kommentistasi ja onnitteluista :)
      Meillä on tulossa fretti huoneeseen pientä muutosta, kunhan saan kaikki jutut hankittua, joten tulossa on fretti huoneesta kirjoitusta kuvien kera :)
      Samoin voisin kirjoitella millaisia tavaroita ja muuta meiltä löytyy 😊

      Tässä kuussa on tulossa vielä yksi näyttelykin ennen kevät taukoa, joten voisin hieman kuvailla ja kertoa mitä me otetaan mukaan näyttelyyn 😊

      Poista

Hyvällä maulla kirjoitetut risut ja ruusut, sekä kysymykset ovat tervetulleita !