Esittely

Hienoa, että löysit sivuillemme. Tiedät ehkä jotakin jo freteistämme, mutta sinua saattaa kiinnostaa kuka blogin takana oikeasti kirjoittelee. Pidetään tämä alku teksti mahdollisimman lyhyenä ja mennään suoraan asiaan.

Nimeni on Henna, olen kesäkuun alussa 20.vuotta täyttävä hiusalan opiskelija Lahdesta. Opintoni on määrä päättyä Huhtikuun lopussa, jonka jälkeen aloitetaan taas uusi luku elämässä.
Talouteeni kuuluu frettieni lisäksi myös avopuolisoni Tomi, joka on ahkerasti mukana frettienkin arjessa.

Mitenköhän sitä itseään kuvailisi. Iloinen, melko suorasanainen, huumorintajuinen, helposti stressaantuva nainen, joka etsii vielä hieman itseään ja mitä tulevaisuudelta haluaa.

Nautin kirjoittamisesta, sekä muiden blogien seuraamisesta. En lue kirjoja (suorastaan lukeminen ei ole mun juttu), mutta mielenkiintoiset blogit, sopivan pituisilla ja hyvillä teksteillä, sekä kuvilla höystettyinä vievät mukanaan.

Päivitän aktiivisesti blogin instagrammia, jota voit seurata @naataklaani, silloin tällöin päivitän myös facebook sivuja @Näätäklaani. Mun henkilökohtaisen instagrammin löytää nimimerkillä @hennnamaaria.